Verhuren in Delft

Professionele verhuurders / beleggers bieden wij al jarenlang zowel complete alsook deeldiensten op het gebied van verhuur en vastgoedbeheer aan.

VERHUUR
De professionele verhuurder/belegger beschikt doorgaans over grotere en/of meerdere objecten. Op het gebied van verhuur kunnen wij deze uitstekend van dienst zijn met het zoeken naar en selecteren van geschikte huurders.
Doorgaans hoeven we er niet eens naar te zoeken omdat we dagelijks aanvragen ontvangen van potentiële huurders zowel uit eigen land als uit het buitenland.
Zo hebben wij al duizenden studenten aan kamers en studio's geholpen.
Wij verhuren natuurlijk niet alleen aan studenten maar ook aan werknemers van TU, instituten en bedrijven in de regio. Uiteraard wordt Uw te verhuren object met uitgebreide informatie geplaatst op zowel onze eigen websites: woonruimtedelft.nl en kamersdelft.nl alsook op PARARIUS en FUNDA.

BEZICHTIGINGEN
Met zorgvuldig vooraf geselecteerde belangstellenden, waarbij inzicht is verkregen over persoonlijke omstandigheden zoals opleidingsniveau, soort werk en (aantoonbaar) inkomen worden bezichtigingen gepland.

SELECTIE EN SCREENING VAN KANDIDAAT HUURDERS
Geselecteerde huurders worden zeer zorgvuldig gescreend en de verhuurder wordt volledig ingelicht over de uitkomst van de screening.

AFRONDEN VAN DE TRANSACTIE
Wij verzorgen het opmaken van een professionele huurovereenkomst waarin ook alle gemaakte speciale aanvullende afspraken (die niet standaard zijn) zijn opgenomen. Hier is tevens een rapport bijgevoegd over de staat van het gehuurde met eventueel een inventarislijst van de aanwezige apparatuur, stoffering en meubilair. Wij factureren de eerste maandhuur en waarborg die voldaan moet zijn voor de sleuteloverdracht. Die bedragen worden direct na ontvangst van betaling doorgestort naar de verhuurder.
Vraag naar de tarieven van onze verhuurdiensten: 015-2148595 of contact@incarentals.nl

BEHEER
Indien gewenst kunnen wij het beheer van het object op ons nemen in de mate die gewenst wordt.
In elk geval adviseren wij de incasso van de maandelijkse huur uit te besteden om regelmatige betalingen door automatische incasso te garanderen. Gemaakte afspraken worden vastgelegd in een tussen partijen op te maken beheerovereenkomst
Vraag naar onze tarieven voor vastgoedbeheer: 015-2148595 of contact@incarentals.nl

PARTICULIERE VERHUURDERS
Particulieren verhuurders kunnen wij eveneens van dienst zijn met de bovenomschreven diensten met uitzondering van de verhuur van woningen die in de verkoop staan en verhuurd worden op basis van de leegstandswet.