Huurincasso

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw financiële administratie uit handen kan nemen?   Wij kunnen die partner zijn!

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het incasseren van huur een proactieve aanpak behoeft. Het hele incasso proces moet zodanig georganiseerd en uitgevoerd worden dat je het (bijna) geheel in de hand hebt, zodat op de eerste dag van elke maand (de vervaldag) de huurgelden op onze rekening staan. Hiervoor maken wij zoveel mogelijk gebruik van automatische incasso.

Iedere huurder ontvangt veertien dagen voor de vervaldatum per e-mail een huurfactuur ongeacht of er via incasso of overboeking wordt betaalt.

Huurders waarvan de huur niet op de vervaldag is ontvangen zijn in verzuim en krijgen direct per e-mail een bericht met het verzoek om binnen 3 dagen te betalen.

Onze werkwijze leidt een tot betere betalingsdiscipline van huurders en voorkomt het ontstaan van ontoelaatbare betalingsachterstanden.

Heeft u er genoeg van om elke maand weer achter uw geld aan te moeten, schakel dan INCASSANT huurincasso in zodat u uw kostbare tijd aan nuttiger of aangenamer zaken kunt besteden. De kosten van een huurincasso overeenkomst hebben nauwelijks invloed op uw rendement terwijl u bespaart op rente - en eventuele gerechtelijke kosten en huurderving.

Vraag ons nu om een offerte op contact@incarentals.nl